Salolainen Marine Alutech on saanut historian suurimman tilauksensa Merivoimilta ja toimittaa myös arktisessa toimivia veneitä Huippuvuorille

Salolainen Marine Alutech on saanut historian suurimman tilauksensa.

Marine Alutech and Western Shipyard 9.3.2014

Marine Alutech,  Western Shipyardin telakkanosturit taustalla. Kuva 9.3.2014, YMy.

Pääasiassa vientiin työveneitä valmistama salolainen Marine Alutech toimii hyvässä yhteistyössä valtion kanssa, mistä hyötyvät kaikki osapuolet. Mallista voisi olla opittavaa myös suurempien telakoiden toimintaan. ”Ammattiveneitä valmistavan perniöläisen Marine Alutechin vuosi sitten merivoimilta saatu jättitilaus laitettiin työn alle torstaina virallisesti. Merivoimien komentaja kontra-amiraali Veli-Jukka Pennala painoi nappia, joka käynnisti alumiinia leikkaavan koneen Teijolla.” 12 nopeakulkuista venettä valmistuvat Merivoimien käyttöön vuosina 2014-2016. ”Teijolla tehdään paljon muutakin. Toimitusjohtaja Niko Haro sanoo, että esimerkiksi Huippuvuorille on valmistumassa arktisiin olosuhteisiin sopiva iso ja nopea luotsivene.” Lisäksi yritys on juuri luovuttanut Norjaan kaksi 17-metristä venettä. Jutun lainaukset Salon Seudun Sanomista 11.10.2013:

Ks. myös

Arktisen meriteollisuuden kansainvälistä promotointia Arktisen meriteknologian ennakointihankkeen ym. hankkeiden pohjalta.  Ota yhteyttä ja sovi markkinatutkimuksesta (RD Delfoita soveltaen) ja kansainvälistämisen edistämisestä myös viestinnän kautta:

Ks. tilaajapalaute mm. Kokkolan strategiaprosessista, jossa veneteollisuutta ”nostettiin pinnalle”:

Advertisement
Kategoria(t): 1. Tiedotteet Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s