Finpro seuraa arktisia liiketoimintamahdollisuuksia mm. Venäjällä

Finpron sähköpostiini (YMy) tullut tiedote 28.4.2014:

”Venäjä on julkistanut vuoteen 2020 asti ulottuvan arktisen strategian, johon arvioidaan investoitavan 34 miljardia Euroa seuraavan kuuden vuoden aikana. Mittavat panostukset tekevät lähimarkkinasta houkuttelevan suomalaisille yrityksille. Venäjän arktinen markkina tarjoaa liiketoimintamahdollisuuksia muun muassa kaivos-, meri- ja offshore-, sekä rakennusalan toimijoille.  Samalla kun liiketoiminta alueella vauhdittuu kasvaa myös arktiseen arkielämään soveltuvien tuotteiden, palvelujen ja ratkaisujen kysyntä.

Venäjän arktisen strategiaan perustuvat lähivuosien suurimmat investoinnit liittyvät maan tärkeimpien vientituotteiden, mineraalien, kaasun ja öljyn tuotannon kehittämiseen ja modernisointiin sekä näiden tuotteiden kuljetusten mahdollistamiseen ja nopeuttamiseen. Muun muassa kaivosteollisuudessa on olemassa olevien tuotantovälineiden korjaus- ja huoltotarve. Uusiin, energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin teknologioihin sekä koneisiin ja laitteisiin panostetaan: esimerkiksi kaivosten laajentaminen ja ongelmajätteiden käsittely on ajankohtaista.”

Lue lisää / katso tiedote loppuun tästä.

Ks. myös

 

Advertisement
Kategoria(t): 1. Tiedotteet, 4. Pohjoinen ulottuvuus ja Koillisväylä -artikkeleita Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s