”The First Annual Finnish-Chinese Arctic Seminar, 18.-19.11.2013” – in China

”The First Annual Finnish-Chinese Arctic Seminar, 18.-19.11.2013, Tianjin Kiina

Suomalainen meriteollisuus on vahvistamassa toimintaansa entistä voimakkaammin arktisen meriteollisuuteen ja globaaliin liiketoimintaan. Erityisesti Kiina maailman merkittävimpänä meriteollisuusmaana ja kasvualueena on tärkeä kohde tulevaisuudessa.

Turun kaupunki, Turun seudun kehittämiskeskus ja Koneteknologiakeskus Turku Oy (Meriklusteriohjelma) ovat valmistelemassa Arktisen meriteollisuuden seminaaria ja b-2-b -tapaamisia ja vierailuja Tianjinssa, Kiinassa ajalle 18-22.11.2013. Tapahtuma tullaan järjestämään vuosittain.

Seminaari ja tapaamiset ovat osa Turku Seas 2020 -toimintasuunnitelmaa ja tukevat meriteollisuuden kilpailukykymietintöä. Tapahtumat tehdään yhteistyössä Team Finland -yhteisön kanssa.”

See all article / Katso koko artikkeli tästä

Sivuston lähde: Meridiem, Datacity  Lemminkäisenkatu 14-18C, 20500 Turku

***

See also / Katso myös:

“China Tekway Oy Ltd is a client-oriented consulting and engineering company specializing in technology project management and business process services in China and Asia”

Advertisement
Kategoria(t): 1. Tiedotteet, 2. Koulutusmateriaalit, PP-esitykset, 4. Pohjoinen ulottuvuus ja Koillisväylä -artikkeleita, 6. Articles in English Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s