AMTE-HANKE 15: Viestintä / Tulosten hyödyntäminen

Myllylä, Yrjö (2013). Arktisen meriteknologian ennakointi – Uudenmaan pk-yritysten näkökulmasta. 141 s. Uudenmaan ELY-keskuksen julkaisuja 13/2013. <http://amtuusimaa.net/2013/06/01/arktisen-meriteknologian-ennakointi-loppuraportti/>

Sivu 96:

HANKE 15: Viestintä / Tulosten hyödyntäminen
SisältöehdotuksetTulosten välittäminen kohderyhmille hankkeen jälkeisen viestintäsuunnitelman ja sen toteutuksen kautta.Tämän ennakointihankkeen tulosten, etenkin em. suositusten ja niiden taustalla vaikuttavien tekijöiden esille tuominen, eli täytäntöönpano edellyttää viestintää. Tieto on saatettava oikeille kohderyhmille oikeassa muodossa. Tämä tarkoittaa viestintäsuunnitelman laadintaa ja sen osana muun muassa materiaalin tuotantoa ja viestintäoperaatioita. Tarvitaan muun muassa bulletineja ja tietoiskuja, esitelmämateriaalia ja esityksiä, artikkeleita ja julkaisuja myös kansainvälinen kohderyhmä huomioiden sekä viestintäympäristön kehittämistä ja toimintaa Internetissä ja etenkin sen sosiaalisen median mahdollisuuksia hyödyntäen.

Muuta huomioitavaa

Hankkeen aikainen viestintäympäristö osoitteessa www.amtuusimaa.net voisi palvella myös jatkossa hankkeen jälkeisenä viestintäympäristönä.

Ehdotukset vastuutahoistaRD Aluekehitys Oy toteuttajana RahoitusehdotusUudenmaan ELY-keskus, TEM
Aikatauluehdotus2013-2014 Potentiaaliset kumppanitMarkkinointiviestinnän toimisto

***

Katso myös artikkelit

Advertisement
Kategoria(t): 1. Tiedotteet, 3. Julkaisut ja raportit, 4. Pohjoinen ulottuvuus ja Koillisväylä -artikkeleita, 5. Menetelmät & Konseptit Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s