Suomalais-venäläisten yhteistyömallien edistämisen tarve arktisessa meriteknologiassa ja muut alustavat tulokset esillä Uudenmaan ELYn esittelyssä

Arktisen meriteknologian ennakointihankkeen alustavia tuloksia  esiteltiin Uudenmaan ELY-keskuksessa sen ennakointiryhmälle 15.11.2012: Arktisen meriteknologian ennakointihankkeen esittely Uudenmaan ELYssä (RD Aluekehitys Oy, Yrjö Myllylä).  Tulokset ovat alustavia ja niissä voi olla myös pieniä kopiointi- tms. virheitä. Tarkistukset ja lopullinen analyysi tuloksista suoritetaan vuoden loppuun mennessä / lähikuukausina.

Kokouksessa esiteltiin myös muita ajankohtaisia ennakointihankkeita, kuten ”Hernesaaren yritysklusterin vahvistamishanke, joka on jatkoa Helsingin kaupungin kanssa tehdylle Hernesaaren ennakointihankkeelle. Tätä hanketta esitteli Movense Oy:stä Kimmo Rönkä, joka antaa lisätietoja aiheesta. Rönkän esittelyssä arveltiin turistien olevan kiinnostuneita myös jäänmurtajaosaamisesta sekä tänä päivänä että aiemmin Suomen historiassa. Telakka-alue ja nykyinenkin telakka voisi vetää myös ohjattuja turistikierroksia mainituissa teemoissa. Esimerkiksi Helsinkiin saapuu Hernesaaren kautta satoja tuhansia risteilymatkustajia vuosittain aivan telakan viereen, mikä mahdollistaa sen, että Suomesta ja alueesta voidaan halutessa antaa vahva arktisen ympäristön ja osaajan vaikutelma.

Yrjö Myllylä 15.11.2012 Uudenmaan ELY-esittely, lyh

Yrjö Myllylä 15.11.2012 Uudenmaan ELY, ennakointiryhmälle esittely

Advertisement
Kategoria(t): 1. Tiedotteet, 2. Koulutusmateriaalit, PP-esitykset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s