Talouselämä 15.10.2012: ”Marine Alutech toimittaa tusinan veneitä Merivoimille – 150 henkilötyövuotta”

Helsingin ja Turun välissä sijaitsevan Salon asema merikaupunkina vahvistuu. Talouselämän uutisen mukaan salolainen Marine Alutech -yritys on saanut tilauksen Merivoimilta. Mielenkiintoista on, että toimitettavissa tuotteissa on arktiseen toimintaympäristöön liittyviä innovaatioita. Samat innovaatiot toimivat myös maapallon helteisissä osissa! Arktinen ympäristömme onkin meille tarjottu tuotekehitysalusta, johon kehitetyt  tuotteet ovat  aikaisempienkin esimerkkien mukaan löytäneet maailmanlaajuiset markkinat (esim. matkapuhelin – harva asutus; tai Azipod-voimansiirtojärjestelmä – jäänmurtotarve, mutta uusi järjestelmä kelpaa myös Caribian meren risteilyaluksiin; parvekelasien vienti, jossa Suomen lisäksi Espanja on suomalaistuotteille keskeinen markkina?). Arktinen osaaminen on äärialueiden olosuhdeosaamista.

TALOUSELÄMÄ 15.10.2012:

”…

Watercat M18 AMC soveltuu miehistön kuljetukseen, lääkintä- ja evakuointi tehtäviin, maihinnousuun, merivalvonta- ja saattotehtäviin sekä taistelu- ja taistelun tukitehtäviin. Alus on suunniteltu niin saaristo-, rannikko- ja avomeriolosuhteisiin.

Alus on varustettu tehokkaalla lämmitys- ja ilmastointiratkaisulla joka mahdollistaa toimimisen niin pakkasessa kuin paahtavassa helteessä.

…”

YM 29.10.2012

Advertisement
Kategoria(t): 1. Tiedotteet Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s