Ajankohtaisia meriteollisuuden viennin ja kansainvälistämisen edistämisen hankkeita Uudellamaalla

Meriteollisuuden kansainvälistämiseksi Uudellamaalla on meneillään Uudenmaan ELY:ssä TEMin osoittamalla määrärahalla konkreettisia viennin- ja kansainvälistämisen edistämisen hankkeita. Vuodenvaihteen hankkeiden kilpailutuksen jälkeen hankkeita on meneillään seuraavasti:

  1. Finpron kanssa on menossa Go Global –valmennusohjelma, jossa on mukana 6 meriuklusteriyritystä. Se sisältää 10 pv yrityksen tarpeisiin räätälöityä konsultointia.
  2. 2. SeaTech  -vientivalmennus marine-alan yrityksille käynnistyy vielä ennen kesää ja siihen haetaan 8 yritystä meriteollisuuden piiristä. Se sisältää sekä koulutusta että konsultointia. Toteuttaja Fintra.
  3. Suomalais-venäläinen kauppakamari tulee käynnistämään valmennusohjelman meriklusteriyrityksille. Mukaan haetaan 8 yritystä ja käynnistys on syyskuussa. Lisätietoja tästä.

Joukkoon toivotaan mukaan erityisesti ns.  veturiyrityksiä. Lisätietoja antaa ELY-keskuksessa projektipäällikkö Markku Kauneela (p. 050 312 8570, sp. markku.kauneela (@) ely-keskus.fi).

Advertisement
Kategoria(t): 1. Tiedotteet Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s